Nagykáta Város Honlapja
Álláshirdetés
Feltoltve: 2017 nov 17 - 07:13
A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. szennyvíztisztító telepkezelő és villanyszerelő munkakörbe munkatársat keres.

Elvárások:
- B, C kategóriás vezetői engedély
- Alapvető informatikai ismeretek
- Géplakatos, gépszerelő és villanyszerelésben való jártasság

Elvárt kompetenciák:
- Önállóság a munkavégzésben
- Terhelhetőség
- Rugalmasság, precizitás

Amit kínálunk:
- Megegyezés szerinti jövedelem
- Stabil vállalati háttér
- Béren kívüli juttatás

Munkavégzés helye:
- Nagykáta Üzemeltetési Központ

Jelentkezés fényképes magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal az alábbi e-mail címen:
allas@trvzrt.hu

Jelentkezési határidő: 2017. december 8.

Álláshirdetés
Sajtóközlemény
Feltoltve: 2017 nov 09 - 13:23
2017. november 06.
Váci Egyházmegye épületeinek energetikai felújítása megnevezésű projekt

SAJTÓKÖZLEMÉNY
ÉPÜLETENERGETIKAI KORSZERŰSÍTŐ BERUHÁZÁSOK BEFEJEZÉSRŐL


Az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága a fenntartásában álló Váci Mihály Katolikus Általános Iskola nagykátai székhelyének és a Magyar Szentek Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola pásztói székhelyének energetikai felújítását valósított meg az a KEHOP-5.2.3-16-2016-00058 azonosítószámú, 280 000 000 forint támogatás tartalmú, 100 százalékos intenzitású uniós forrást magában foglaló pályázat keretében.

Az épületek energetikai felmérésének eredménye szerint az épületek külső határoló felületeinek rétegtervi hőátbocsátási tényezőik nem voltak megfelelőek (pl. homlokzat, külső nyílászárók, padlásfödém). A 7/2006. (V.24.) TNM rendelet alapján az érintett épületek energetikai besorolásai korábbi állapotukban nem feleltek meg az előírtaknak. További súlyosbító tényező volt, hogy az épület életkora 100 év feletti, így az energetikai tényezők fokozott romlására lehetett számítani. Mindezen túl az épületek valamennyi nyílászárója elavultak voltak, korszerűsítésük elengedhetetlen volt. Az energetikai problémák megegyeztek mindkét épület esetében.

A projekt elsődleges célcsoportja a fejlesztéssel érintett intézmények valamennyi dolgozója, és tanulója. Mindezeken túl az ország energiaellátásának biztonságát és versenyképességének javítását, valamint a környezeti állapot megőrzését is szolgálja.

Megvalósítandó műszaki fejlesztések:
• Külső fal-, födém- és lapostető utólagos hőszigetelése 5.242,23 négyzetméteren (Nagykáta: 3148,23 m2; Pásztó: 2094 m2);
• Homlokzati üvegezett nyílászárók cseréje 924,89 négyzetméteren (Nagykáta: 696,1 m2; Pásztó: 228,79 m2);
• Napelemes rendszer telepítése 28,44 kW (Nagykátán: 18,9 kW; Pásztón: 9,54 kW);
• Gázkazánok cseréje, és 180 kW teljesítményű pelletkazán telepítése Nagykátán, fűtési rendszer szabályozhatóvá tétele;
• Gázkonvektorok cseréje, és 72 kW teljesítményű pelletkazán telepítése pásztón, valamint a központi fűtési rendszer kiépítése;
• Villamoshálózat cseréje, és energiatakarékos LED világítási rendszer kiépítése Pásztón;

A projekt eredményei

Az épületek beavatkozással érintett épületrészei meg fognak felelni a TNM rendeletben foglalt határértékeknek. A felújítás előtti GG szintekről CC kategóriákba kerülnek, a célcsoport életkörülményei pedig jelentősen javulnak.

Javul az Intézmények gazdasági háttere, az intézmény munkavállaló-megtartó képessége, a települések lakosságmegtartó képessége, a célcsoport esélyegyenlőségi helyzete és az oktatásra alkalmas környezet. Elősegíti a fenntartható fejlődést és a szemléletváltást. Közreműködik az éghajlatváltozás mérséklésében, az energiafüggőség csökkentésében és az ország versenyképességének javításában.

A projekt zárásának dátuma 2017.11.10.

Sajtóközlemény
Tájékoztató
Feltoltve: 2017 nov 02 - 13:48
A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.-nek fontos törekvése a megfelelő vízellátás biztosítása mellett, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtson, melyek segítségével egyre gyorsabbá és hatékonyabbá válik az ügyintézés. Emiatt időről-időre áttekintjük működésünket és korunk követelményeihez igazodva korszerűsítünk. Mivel pedig minden szolgáltatásnál előfordulhatnak előre nem várt műszakik problémák, így az elvárásoknak megfelelően, most e téren szerettünk volna egy gyorsabb, hatékonyabb megoldást kínálni felhasználóink számára.

Éppen ezért örömmel számolunk be arról, hogy immár az Ön településéről is elérhető minden felhasználónk számára a 2017. október 1-től bevezetett új műszaki hibabejelentő rendszerünk. A szolgáltatásunknak köszönhetően felhasználóink a műszaki probléma észlelését követően azonnal tárcsázhatják ingyenesen hívható +36 80/205-157-es telefonszámunkat. A vonal túlsó végén közvetlenül szakembereinkkel beszélhetnek, akik a nap 24 órájában várják a műszaki problémákkal kapcsolatos hívásokat. Ráadásul, az új rendszer lehetővé teszi, hogy felhasználóink a műszaki hiba kapcsán érintett település irányítószámának megadását követően azonnal az illetékes műszaki ügyintézővel tudnak egyeztetni.

Tájékoztatjuk ugyanakkor, hogy a Társaságunkat érintő egyéb felhasználói megkereséseket továbbra is várjuk személyesen, telefonos és internetes ügyintézési lehetőségeinken. Központi ügyfélszolgálati e-mail címünk: ugyfelszolgalat.szolnok@trvzrt.hu. Ügyfeleink hívását telefonos ügyfélszolgálatunk (Call Center) fogadja ügyfélfogadási időben (Hétfő, Kedd, Csütörtök: 8:00-16.00; Szerda 8:00-20:00; péntek: 8:00-14:00 óra között) a +36 40/180-124-es telefonszámon, ahol felkészült munkatársaink készséggel nyújtanak továbbra is segítséget az ügyintézésben.

Tájékoztató
Tájékoztató a 8. számú szavazókör címének változásáról
Feltoltve: 2017 nov 02 - 09:03
Nagykáta város közigazgatási területén a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban: Ve.) 77.-78.§-aiban foglalt felhatalmazás alapján a szavazókörök sorszámát és területi beosztását, valamint a szavazóhelyiségek címét megállapító 2589-002/TITK/2014. számú határozatomat a Ve. 79. §.-a alapján az alábbiak szerint módosítom:

Pest megye 09. számú egyéni választókerület nagykátai 008. számú szavazókörének címe Tüzelő u.7. (Szőlőtelepi Iskola) címre változik. A szavazókör a Mátray Gábor Általános Iskola Tüzelő u. 7. szám alatti (Szőlőtelepi Iskola) épületében kerül kialakításra. A címváltozás a szavazókör sorszámát és területi beosztását nem érinti, az a 2589-002/TITK/2014. számú határozatban megállapítottak szerint változatlanul marad.

1/2017. (X.31.) HVI határozat
Felhívás
Feltoltve: 2017 okt 31 - 14:40
Dr. Tarcali Gábor elnök úr levelére hivatkozással ezúton tájékoztatom, hogy a Földművelésügyi Minisztérium akciót indít a lejárt szavatosságú régi, elsősorban történelminek nevezhető növényvédő szer hulladékok térítésmentes begyűjtésére és megsemmisíttetésére, mely elhatározás e probléma megoldására üdvözlendő, hiszen Magyarország érdeke, hogy megszabadulhassunk ezektől a veszélyes növényvédő szer hulladék tételektől.

A Földművelésügyi Minisztérium a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamarát bízta meg a lejárt szavatosságú, történelmi növényvédő szer tételek országos felmérésével. Fontos kiemelni, hogy a felmérés, majd ezt követően a lejárt növényvédő szer hulladék készletek begyűjtése a készletekért felelősök, a készlet tulajdonosok, kezelők, érintettek számára név nélkül és költségmentesen fog történni. Jelen akció keretében tehát senkinek nincs oka attól tartani, hogy esetleg valamilyen szankciót foganatosít a hatóság azokkal szemben, akiknél ilyen készletek találhatók. Az felmérés és begyűjtés célja hangsúlyozottan az, hogy végérvényesen megszabadulhasson az ország e veszélyes anyagoktól, nem szankciók érvényesítése. Ezt kiemelten fontos kihangsúlyozni annak érdekében, hogy az érintett személyek bizalommal legyenek az akció iránt, és merjék bejelenteni ilyen készleteiket a Növényorvosi Kamarának.

A Földművelésügyi Minisztérium Hulladékgazdálkodási Főosztálya által meghirdetett akció keretén belül a rendelkezésre álló idő korlátozott. Legkésőbb 2017. november 13.-ig van mód bejelenteni e készleteket a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamarának.

A fentiekre tekintettel bárki – mezőgazdasági gazdálkodó, vállalkozó, kereskedő, magánszemély -, akinek tulajdonában, kezelésében ilyen lejárt növényvédő szer hulladék van, vegye fel a kapcsolatot a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Pest Megyei (2100 Gödöllő, Kotlán S. u. 3.) és Budapest Fővárosi Szervezetével (1118 Budapest, Budaörsi út 141-145.) a pontos felmérés, illetve a későbbi térítésmentes elszállíttatás érdekében.

Felhívás
Tájékoztató
Feltoltve: 2017 okt 30 - 15:14
A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2017. november 8-tól 2017. november 10-ig Nagykáta – Tápiószele állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Hirdetmény
Bálint Andrea
Személyközlekedési Igazgatóság
www.kti.hu

Meghívó
Feltoltve: 2017 okt 27 - 12:14
Értesítem, hogy Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. október 31-én (kedd) 16.00 órai kezdettel ülést tart, melyre ezúton meghívom.

Az ülés helye: Nagykátai Városi Könyvtár Vadász utcai rendezvényterme (Dózsa György út 15/A.)

Napirendi pontok:
1./ Tájékoztatás a lejárt határidejű határozatokról és a két ülés között történt fontosabb eseményekről
Előadó: polgármester

2./ Rendelet alkotás a temetőkről és a temetkezési tevékenységről
Előadó: polgármester

3./ A gyermekétkeztetés térítési díjáról és a szociális és gyermekjóléti alapellátások keretében biztosított szolgáltatások intézményi térítési díjának megállapításáról szóló 3/2015. (III.25.) önkormányzati rendelet módosítása
Előadó: polgármester

4./ Rendelet alkotás a talajterhelési díjjal kapcsolatos szabályok megállapításáról
Előadó: polgármester

5./ Rendelet alkotás a Környezetvédelmi Alapról
Előadó: polgármester

6./ A hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló 7/2016. (VI.29.) önkormányzati rendelet módosítása
Előadó: polgármester

7./ 2018. évi költségvetési koncepció egyeztetése
Előadó: polgármester

8./ Az önkormányzat 2017. évi közbeszerzési tervének módosítása
Előadó: polgármester

9./ Döntés „Nagykáta város közlekedési infrastruktúrájának javítása” tárgyú közbeszerzési eljárás megindításáról
Előadó: polgármester

10./„Nagykáta város közlekedés infrastruktúrájának javítása” projekt műszaki ellenőri feladatainak ellátása ajánlattételi felhívás jóváhagyása
Előadó: polgármester

11./ „Bölcsőde építése Nagykátán” projekt közbeszerzési eljárásainak lebonyolítása ajánlattételi felhívás jóváhagyása
Előadó: polgármester

12./„Bölcsőde építése Nagykátán” projekt tervezői feladatára ajánlattételi felhívás jóváhagyása
Előadó: polgármester


[ Teljes cikk ... ]
Meghívó
Feltoltve: 2017 okt 26 - 11:59
Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a 2017. november 6-án (hétfő) 17.00 órakor tartandó közmeghallgatásra.

Helye: Művelődési Központ nagyterme (Nagykáta, Bajcsy- Zs. út 9.)

Napirendi pontok:

1./ Tájékoztató a településképi arculati kézikönyvről

2./ Beszámoló a képviselő-testület munkájáról

3./ Egyebek

Minden érdeklődő megjelenésére számítunk!
Nagykáta Város Önkormányzata
Képviselő-testülete

Pályázati kiírás
Feltoltve: 2017 okt 25 - 09:53
Nagykátai Polgármesteri Hivatal Jegyzője a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Nagykátai Polgármesteri Hivatal Jegyzője Pénzügyi és Adóiroda irodavezető munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama:
A vezetői megbízás határozatlan időre szól.

A munkavégzés helye:
Pest megye, 2760 Nagykáta, Dózsa György út 2.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:
1. számú melléklet 19. Pénzügyi és számviteli feladatkör I. besorolási osztályban: Felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi, közszolgálati, műszaki menedzser, gazdasági agrármérnöki, jogi, szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, informatikai, műszaki, logisztikai felsőfokú, illetve mérlegképes könyvelő szakképesítés.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
Ellátja a Pénzügyi és Adóiroda operatív vezetését, szakmai irányítását. Meghatározza és ellenőrzi az iroda dolgozóinak munkáját, elkészíti a munkaköri leírásokat, azokat folyamatosan aktualizálja, határidőben elkészíti az iroda dolgozói részére az adott időszakra vonatkozó követelmény meghatározást, majd az abban foglaltak figyelembe vételével elkészíti a teljesítményértékelést, minősítést. Gondoskodik a képviselő-testület elé kerülő jelentések, előterjesztések elkészítéséről, a testületi döntésekben az iroda részére előírt feladatok végrehajtásáról. Közreműködik a belső ellenőrzéssel kapcsolatos feladatok ellátásában. Ellátja a pénzügyi ellenjegyzéssel kapcsolatos feladatokat. Biztosítja a helyi adókról szóló törvény, illetve a képviselő-testület adózással kapcsolatos rendeleteinek végrehajtását. Ellenőrzi az adójogszabályok érvényesülését, az adókötelezettség teljesítését, valamint az adó befizetése és elszámolása helyességét. Elkészíti az önkormányzat költségvetését, beszámolóit. Közreműködik az önkormányzati intézmények irányításával kapcsolatos döntések, intézkedések előkészítésében, a végrehajtás megszervezésében. Szervezi a Tápió-vidéki Többcélú Kistérségi Társulás és a Tápiómenti Területfejlesztési Társulás munkaszervezeti feladataiból az irodát érintő feladatok ellátását. Ellenőrzi a pénzügyi, számviteli feladatok elvégzését, a hatályos jogszabályoknak megfelelő számviteli elszámolások helyességét. Feladata továbbá minden gazdasági jellegű feladat irányítása és ellenőrzése.

Az irányítása alá tartozó személyek száma: 10


[ Teljes cikk ... ]
Felhívás társadalmi egyeztetésre
Feltoltve: 2017 okt 24 - 17:44
Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzati rendeletek előkészítésében való társadalmi részvétel szabályairól szóló 13/2012. (IX.17.) önkormányzati rendelete alapján társadalmi egyeztetésre kell bocsátani az önkormányzati rendelet tervezetét, előzetes hatásvizsgálatát és indokolását.

A rendelet értelmében társadalmi egyeztetésre közzétesszük a ……/2017. (X….) a temetőkről és temetkezési tevékenységről szóló önkormányzati rendelet tervezetét.

Kérjük, hogy a rendelet-tervezettel kapcsolatos véleményét a titkarsag@nagykata.hu e-mail címre vagy Nagykáta Város Jegyzőjének címezve a 2760 Nagykáta, Dózsa Gy. út 2. postacímre küldje meg.

A véleményezésre 5 munkanap áll rendelkezésre.

A közzététel napja: 2017. október 24.

Egyedi válaszadási kötelezettség nem áll fenn a beérkezett véleményekkel kapcsolatban.
Névtelenül érkezett vélemény nem vehető figyelembe.

Nagykáta, 2017. október 24.

Rendelet-tervezet
Rendelet-tervezet indokolása
Előzetes hatásvizsgalat
Dorner Gábor
polgármester

Tájékoztató
Feltoltve: 2017 okt 20 - 09:57
Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2017. október 24-én (kedd) technikai okok miatt a Nagykátai Polgármesteri Hivatal zárva tart.

Ügyfeleinket 2017. október 25-től, a megszokott ügyfélfogadási rendben fogadjuk.

Megértésüket köszönjük.

Nagykáta, 2017. október 20.

Tájékoztató
Karsainé Magyar Ildikó sk.

Hirdetmény
Feltoltve: 2017 okt 20 - 07:42
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (továbbiakban: Kamara) Országos Küldöttgyűlése kitűzte a megyei küldöttek választásának időpontját.

A szavazás napja: 2017. november 3. (péntek)

A szavazás 6:00 órától 18:00 óráig tart.

A szavazásra jogosult kamarai tagok országosan minden megyében ezen a napon adhatják le a szavazatukat a jelölő szervezetek megyei küldöttjelölteket tartalmazó listájára. A megyei küldöttek a következő 5 évben képviselik a kamarai tagok érdekeit a Kamara megyei szervezetein keresztül, továbbá megválasztják a Kamara megyei és országos tisztségviselőit.

NÉVJEGYZÉK

A Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvény és a Kamara Alapszabálya értelmében – a pártoló és tiszteletbeli tagok, valamint a hatályos, de nem érvényesített őstermelői igazolvánnyal rendelkezők kivételével – valamennyi kamarai tag jogosult a megyei küldöttek választásában részt venni.

A Kamara a 2017. június 30-i kamarai tagjegyzék alapján összeállította a választási névjegyzéket, amely kereshető formában elérhető a köztestület portálján (www.nak.hu). A Kamara szavazásra jogosult tagja lakóhelye, illetve székhelye szerinti szavazási körzetközpontban adhatja le szavazatát. A választási névjegyzékben szereplő tagok a névjegyzékbe történt felvételükről értesítőt kapnak.

SZAVAZÁS

Érvényesen szavazni egy jelölőszervezet által állított listára lehet a megyében kijelölt szavazási körzetközpontban a Helyi Kamarai Választási Bizottság tagjai előtt.

Szavazás előtt a Helyi Kamarai Választási Bizottság tagjai ellenőrzik a szavazási jogosultságot, ezért a tagnak szükséges magával vinni személyazonosságát igazoló okmányát (érvényes személyazonosító igazolvány/útlevél/vezetői engedély) és lakcímkártyáját, illetőleg amennyiben jogi személy képviseletében jár el, akkor a törvényes képviseleti jogát igazoló dokumentum másolati példányát (pl.: aláírási címpéldány, cégkivonat). A képviseleti jogot igazoló dokumentum hiányában a Helyi Kamarai Választási Bizottság elektronikus úton győződik meg a képviseleti jogosultságról. A jogi személy képviseletében eljáró, akár önálló, akár együttes cégjegyzési joggal rendelkező képviselő által a szavazás helyszínén polgári és büntetőjogi felelősségvállalás mellett megtett nyilatkozat szükséges annak hiteles igazolására, hogy több képviselő vagy együttes cégjegyzési joggal rendelkezők közül ő jogosult a jogi személyt megillető szavazati jog gyakorlására.

ÁTJELENTKEZÉS

A Választási Szabályzat értelmében lehetőség van arra, hogy a szavazásra jogosult tag adott megyén belül a kiküldött értesítőben megjelölt szavazási körzetközponttól eltérő szavazási körzetközpontban voksoljon. Az átjelentkezéshez szükséges formanyomtatvány megtalálható a Kamara portálján, illetőleg bármelyik falugazdász irodában kérhető.

Átjelentkezésre irányuló kérelmet a Kamara részére (Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, 1519 Budapest, Pf.: 285. vagy kamaraivalasztas@nak.hu) szükséges eljuttatni legkésőbb 2017. október 29. (vasárnap) éjfélig.

A megyei küldöttválasztásról a szavazás eredményét, megyénként az Országos Kamarai Választási Bizottság állapítja meg. A szavazás a 2012. évi CXXVI. törvény 33.§ (1) bekezdése szerinti eljárásnak minősül.

A kamarai választással kapcsolatban tájékozódhat a Kamara portálján (www.nak.hu), a „Kamarai választás 2017” menüpont alatt. Részletes tájékoztatásért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon munkaidőben a + 36 80 900 365 belföldről ingyenesen hívható zöld számon, vagy írjon nekünk a kamaraivalasztas@nak.hu e-mail címre.

Hirdetmény
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Felhívás társadalmi egyeztetésre
Feltoltve: 2017 okt 17 - 15:55
Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzati rendeletek előkészítésében való társadalmi részvétel szabályairól szóló 13/2012. (IX.17.) önkormányzati rendelete alapján társadalmi egyeztetésre kell bocsátani az önkormányzati rendelet tervezetét, előzetes hatásvizsgálatát és indokolását.

A rendelet értelmében társadalmi egyeztetésre közzétesszük a ……/2017. (X….) önkormányzati rendelet a talajterhelési díjjal kapcsolatos szabályok megállapításáról szóló önkormányzati rendelet tervezetét.

Kérjük, hogy a rendelet-tervezettel kapcsolatos véleményét a titkarsag@nagykata.hu e-mail címre vagy Nagykáta Város Jegyzőjének címezve a 2760 Nagykáta, Dózsa Gy. út 2. postacímre küldje meg.

A véleményezésre 5 munkanap áll rendelkezésre.

A közzététel napja: 2017. október 17.

Egyedi válaszadási kötelezettség nem áll fenn a beérkezett véleményekkel kapcsolatban.
Névtelenül érkezett vélemény nem vehető figyelembe.

Nagykáta, 2017. október 17.

Rendelet-tervezet
Rendelet-tervezet indokolása
Előzetes hatásvizsgalat
Dorner Gábor
polgármester

Felhívás társadalmi egyeztetésre
Feltoltve: 2017 okt 17 - 15:48
Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzati rendeletek előkészítésében való társadalmi részvétel szabályairól szóló 13/2012. (IX.17.) önkormányzati rendelete alapján társadalmi egyeztetésre kell bocsátani az önkormányzati rendelet tervezetét, előzetes hatásvizsgálatát és indokolását.

A rendelet értelmében társadalmi egyeztetésre közzétesszük a ……/2017. (X….) a Környezetvédelmi Alapról szóló önkormányzati rendelet tervezetét.

Kérjük, hogy a rendelet-tervezettel kapcsolatos véleményét a titkarsag@nagykata.hu e-mail címre vagy Nagykáta Város Jegyzőjének címezve a 2760 Nagykáta, Dózsa Gy. út 2. postacímre küldje meg.

A véleményezésre 5 munkanap áll rendelkezésre.

A közzététel napja: 2017. október 17.

Egyedi válaszadási kötelezettség nem áll fenn a beérkezett véleményekkel kapcsolatban.
Névtelenül érkezett vélemény nem vehető figyelembe.

Nagykáta, 2017. október 17.

Rendelet-tervezet
Rendelet-tervezet indokolása
Előzetes hatásvizsgalat
Dorner Gábor
polgármester

Pályázati felhívás
Feltoltve: 2017 okt 13 - 12:34
Nagykáta Város Napközi Otthonos Óvoda a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Nagykáta Város Napközi Otthonos Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Pest megye, 2760 Nagykáta, Czakó András utca 1.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:
óvodás gyermekek nevelése, oktatása

Pályázati felhívás

Oldal:   <<        >>  

© 2017 Nagykáta Város Önkormányzata